Lidt om os

Hvem er vi?

Slagteren i Hørning er været ejet af Dan Nedergaard siden 2014. Dan har over 20 års erfaring i faget, han har købt butikken af sin far Torben, som stadig er i butikken.
 
Vi er 8 ansatte i butikken, der står klar til at hjælpe dig med dit indkøb, og vi lægger stor vægt på kundeservice og ønsker, at du som kunde føler dig tryg ved at handle med os. Uanset om det er for at hente den daglige lille leverpostej eller du skal bestille til et større selskab.
 
Vi har høj faglig stolthed, og alle vores produkter er hjemmelavet – helt fra bunden og af gode råvarer. Butikken er medlem af mesterslagteren.
 
Vores svinekød kommer fra St. Lihme Slagtergård, Det er en gris, der får lov at gå lidt længere på marken og derfor også en smule større end almindelige grise og samtidig lidt bedre. Kom ind og smag forskellen. Se mere her.


udover den almindelige gris har vi også en renracet Duroc gris, fra Ladegård duroc , ser mere her Link (https://ladegaard-duroc.dk)

 
Vores oksekød får vi fra Kildegården, som har limousine kvæg. Racen er valgt, fordi kødet altid er mørt og saftigt. stort set alle vores højreb kommer fra finland og vi har også deres special klassificering Sashi AAA, højrebene modnes i min 4 uger i vores modningsskab. se mere her link (
https://jnmeat.dk/)
 
Vi håber at du finder, hvad du ønsker her – ellers er du altid meget velkommen til at ringe til os på 86 92 10 04, så tager vi en snak om hvordan vi opfylder dine ønsker.

Samarbejdspartnere

Vi har et samarbejde med Alt Til Festen, som kan levere telte, møbler, service og andet til borddækning til jeres fest.

Så står du og skal holde en fest så læs mere her om hvad Alt Til Festen tilbyder. De sikre dig den gode festoplevelse.

https://alttilfesten.dk/festudlejning/telte-moebler/grill-menu-i-telt/

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom