Mad ud af huset

Klassiske retter


Gammeldags kalve steg stegt som vildt

Hvide/ brunede/franske kartofler, ½ æbler med gele, Waldorff salat, tyttebær, asier og vildt fløde sauce. Kr. 150,- pr person

Kylling Danoise

Hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat, rabarberkompot og sky sauce. Kr. 130,- pr person

Kamsteg

Hvide/brunede/franske kartofler, rødkål, asier, sky sauce. Kr. 130,- pr person

Wienerschnitzel af kalv

Brasede kartofler, smør dampede ærter, karotter, smørsovs og drenge. Kr. 140,- pr person

Buffet

2 slags kød: kr. 70,- pr. person (min. 20 personer)
3 slags kød: kr. 85,- pr. person (min. 30 personer)
Frit valg:
Tykstegsfilet af kødkvæg (fersk/marineret)

Svinemørbrad (fyldt/marineret)

Kalkun bryststeg (fersk/marineret)

Krydderskinke/ Krydderkam

Lammekølle (fersk/marineret)

Whisky marineret svinekam.

Porchetta

Marineret Kyllingebryst

Persille kam

1-2 slags kartofler: kr. 40,- pr. person (min. 20 personer)
3 slags kartofler: kr. 45,- pr. person (min. 30 personer)
Frit valg:
Flødekartofler

Kartoffeltoppe

Krydderkartofler

Kartoffelsalat med kapers, cornichoner og trøffelolie

Små kartofler med persille pesto

Timian kartofler

Kartoffelsalat med grillet peberfrugt, persille og ost

Pommes Anna

Gratineret Kartoffelmos

1-2 slags salat: kr. 40,- pr. person (min. 20 personer)
3 slags salat: kr. 45,- pr. person (min. 30 personer)
Frit valg:
Klassisk broccolisalat

Pesto broccolisalat

Melonsalat med feta

Cherrytomatsalat

Bønnesalat

Pastasalat

Æblesalat med karry

Bulgursalat

Blomkåls salat

Inkl. Brød og smør

Forretter


Alle forretter er fad anrettet

Hjemmelavet varmrøget laks på salatbund
Rejer og citron, dild, dressing, brød og smør. Kr. 60,- pr. person

Tunmousse
Rejer, citron og grønne asparges, dressing, brød og smør. Kr. 60,- pr. person

Ceviche af hvid fisk
Chili, rødløg, koriander, brød og avokacreme . Kr. 60,- pr. person

Vitello Tonnato
Tyndskåret kalvekød, tuncreme, kapers og sprød salat og brød. Kr. 60,- pr. person

Carpaccio
Marineret rucolasalat, parmesan ost, nødder, brød og smør. Kr. 60,- pr. person.

Hovedretter


Urtemarineret ungkvægs culottesteg

Ristede små kartofler med skræl, ærter “bonne femme”, stegte tomater og bearnaise sauce. Kr. 150,- pr. person.

Porchetta

Persille kartofler, ratatouille, bagte hvidløg og sauce Robert. Kr. 130,- pr. person

Helstegt oksefilet af kødkvæg

Ristede små kartofler med skræl, bagte løg, tomat salsa og rødvin sauce. Kr. 160,- pr person

Marineret svinefilet

Kogte små kartofler med skræl, saute af haricot verts, perleløg og svampe med whisky sauce. Kr. 130,- pr person

Desserter

Hjemmelavet Is
Med chokolade og marcipan. Kr. 55,- pr person

Pandekage
Med chokolade og let pisket fløde. Kr 55,- pr person

Brownie
Med bærkompot. Kr. 55,- pr person

Ostelagkage
Kr. 55,- pr person

Panna cotta
Med crumble. Kr. 55,- pr person

Brunch

Scrambled eggs

Lun leverpostej, champignon og bacon

Rullepølse, sky, rå løg

Spegepølse, sky, rå låg

brieost og mellemlaget skæreost

Kr. 110,- pr person

Natmad

Biksemad

2 spejlæg, rødbeder og rugbrød. Kr. 55,- pr person

2 hotdogs

Pølsebrød, ketchup, sennep, ristede løg og rå løg. kr. 55,- pr person

Mini pølsebord

3 slags hjemmelavede pølse specialiteter, leverpostej, saltkød og brieost. Kr. 55,- pr person

2 tarteletter

Med høns i asparges . Kr. 55,- pr person