Om os

Der er 8 ansatte i butikken, der står klar til at hjælpe dig med dit indkøb, og vi lægger stor vægt på kundeservice og ønsker, at du som kunde føler dig tryg ved at handle med os. Uanset om det er for at hente den daglige lille leverpostej eller du skal bestille til et større selskab.

 

Vi har høj faglig stolthed, og alle vores produkter er hjemmelavet – helt fra bunden og af gode råvarer. Butikken er medlem af mesterslagteren kæden.

 

Vores svinekød kommer fra St. Lihme slagtergård, som har en speciel gris kaldet ”Augustus”. Det er en gris, der får lov at gå lidt længere på marken og derfor også en smule større end almindelige grise og samtidig lidt bedre. Kom ind og smag forskellen. Se mere her.

 

Vores oksekød får vi fra Kildegården, som har limousine kvæg. Racen er valgt, fordi købet altid er mørt, og det er vigtigt, når du skal have en bøf. Vi har i øvrigt også amerikansk rib-eye fra Greater Omaha

 

Så er der vist bare tilbage at sige god fornøjelse med vores hjemmeside. Vi håber du finder, hvad du ønsker – ellers er du altid meget velkommen til at ringe til os på 86 92 10 04, så tager vi en snak om, hvordan vi opfylder dine ønsker.